Linea fina entre HICA i Hangar ,

veure projecte: http://www.eloipuig.com/hicahangar

fine line

 

Es basa en crear la unió entre la distància geogràfica exitent entre HICA (Inverness-shire, Scotland, UK) i Hangar (Barcelona). Es creen dues línies, una que va d’Hica a Hangar i una altra que va d’Hangar fins Hica. Ambdues línies variaran segons els canvis del temps climatològic a HICA (Scotland) i del temps climatològic a Hangar (Barcelona)
El recorregut entre els dos centres d’art anirà creant-se de manera fragmentada, es correspon un fragment per dia a partir del dia la inauguració. Cadascuna de les línies varia la seva inclinació depenent de tres normes, si fa un dia assolellat la línia s’orienta cap al paral·lel que marca geogràficament Hica o Hangar, si el dia és ennuvolat (parcialment o totalment ennuvolat) la línia s’inclina uns 22,5º i si plou la línia s’inclina 45º. Les línies resultants arriben a unir ambdós centres, avançant cada dia i en menys d’un mes, del 8 de juliol al 12 d’agost (tants dies com dura l’exposició).
Els valors climatològics seran el que determinen les normes d’actuació de la línia, el que determina el desplaçament de la línia. Es crea una correspondència entre el resultat climatològic i el tipus de direcció que pren la línia.
El projecte es presenta a partir de 2 ordinadors, un a Hica i un altre a Hangar, connectats a Internet. Aquest és un projecte processual, es crea mentre es visualitza.