Parasomnis live ,

Realització d’un directe visual i sonor on la paraula escrita i la paraula sonora s’uneixen. Es tracta d’una improvisació musico-visual.
Aquest treball es basa en la locució de relats de somnis en estat REM i de sedació filtrats per un cut-up que elimina la linealitat gramatical però no elimina la unitat temàtica. Les locucions tenen una aparença aleatòria i incoherent però sincronitzats de manera sonora a partir d’un programari de Live Cinema.
Parasomni és una lectura d’un text d’aparença visual i caòtica emmarcada en la transcripció d’uns somnis en clau mèdica, on la connexió entre les diferents narracions és un hospital on conviuen personatges i fets aparentment sense relació.
Passadissos que connecten equips mèdics entre Barcelona i Madrid, el manteniment en supervivència d’un indi d’una tribu gairebé exterminada, un barber que fa el seus serveis d’afaitat, el procés de neteja del pacient pel visionat d’una pel·lícula sense formes; aquestes són part de les temàtiques que transcorren durant tot el relat del text.